وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

آمریکا با اسرائیل همدست است

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه امریکا در جنایات جنگی نوار غزه با ارتش اسراییل همدست است، گفت:هیچ منطق و وجدانی توجیه کننده حمله به بیمارستان و قتل عام غیر نظامیان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر،محسن پیرهادی، عضو هیات رئیسه مجلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تلاش برای کوچاندن مردم غزه طرح جدید اسرائیل و آمریکا برای خاورمیانه است، گفت: آنها رویای پاک کردن غزه از نقشه فلسطین را در سر دارند اما جریان مقاومت همچون گذشته مانع از تعبیر خواب شومشان خواهد شد.

 

پیرهادی با تاکید بر اینکه امریکا در جنایات جنگی نوار غزه با ارتش اسراییل همدست است،افزود: حضور دو ناو جنگی امریکایی در شرق مدیترانه،همراهی 2 هزار سرباز امریکایی با ارتش صهیونیستی و برنامه سفر رییس جمهور امریکا به سرزمین‌های اشغالی موید این است که امریکا عملا و در بالاترین سطح از جنایات اخیر رژیم صهیونیست در قبال مردم مظلوم غزه حمایت کرده و می‌کند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به فاجعه تلخ و هولناک بمباران بیمارستان معمدانی که منجر به شهادت صدها تن از غیر نظامیان در نوار غزه شد، گفت: هیچ منطق و وجدانی توجیه کننده حمله به یک بیمارستان و قتل عام مردم بی پناه و غیر نظامیان نیست، انفعال جامعه جهانی به ویژه مدعیان حقوق بشر در قبال این جنایت جنگی،تاسف آور است.

 

پیرهادی گفت: رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایات وحشیانه علیه غیر نظامیان بی پناه،خط قرمزی را ندارد و مدعیان دروغین حقوق بشر باید بدانند در وقوع این فجایع با اسرائیلی‌ها سهیم و شریک هستند.

 

این عضو هیات رئیسه مجلس تاکید کرد که حملات اخیر رژیم صهیونیستی و بیانیه های پوشالی حامیانش ساعاتی پس از جنایت بیمارستان المعمدانی نشان داد متاسفانه اغلب کشورهای غربی در اعمال قوانین بشردوستانه بین‌المللی علیه رژیم اشغالگر فلسطین استانداردی دوگانه دارند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار